ua en ru

Розшук Саакашвілі: у поліції заявили про провокації активістів

Розшук Саакашвілі: у поліції заявили про провокації активістів Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

В результаті події постраждали 4 правоохоронців

В Національній поліції заявили про провокації з боку активістів під час розшуку екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі сьогодні вранці, 6 грудня 2017 року. Про це повідомила прес-служба поліції в Facebook.

"Вранці на виконання доручення Генеральної прокуратури України поліція і Служба безпеки України проводили заходи по розшуку та затриманню Саакашвілі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, активісти почали чинити опір і провокувати співробітників правоохоронних органів. В результаті під Верховною Радою України посилені наряди правоохоронців.

Наголошується, що в результаті інциденту постраждали четверо правоохоронців. Інформація про постраждалих уточнюється.

Під час розшуку М. Саакашвілі активісти провокували поліцію (ОНОВЛЕНО) Вранці на виконання доручення Генеральної прокура...

Опубліковано Поліція Києва 5 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Михайло Саакашвілі попросив президента України Петра Порошенка не провокувати людей незабаром після сутичок під будівлею парламенту в Києві.

Він також додав, що правоохоронці хотіли витягнути Саакашвілі з намету, однак "переплутали намети і напали на сусідню зі сплячими активістами, жорстоко побили людей".