ua en ru

Rozetka: толстовки знову в тренді

З приходом осені інтернет-магазин Rozetka.com.ua оновлює асортимент теплих речей новинками з колекцій Tommy Hilfiger, G-Star Raw і Tally Weijl. Жіноча мода цієї осені знову звертається до толстовкам - простим і зручним трикотажним кофтам.
Толстовки міцно влаштувалися в сучасному жіночому гардеробі, потіснивши джемпери, светри і пуловери. А точніше, вони утворили власну нішу, яка виявилася дуже затребуваною. Тепер без них не обходиться ні спортивний стиль, ні casual, ні преппи.

Під толстовкою зазвичай мають на увазі будь-яку трикотажний одяг з довгими рукавами, без високого коміра. Манжети, низ, а також горловина можуть бути виконані з трикотажної гумки. Зазвичай це властиво спортивним моделям.

Виробники G-Star Raw реалізували весь діапазон фасонів, від обтягуючих до повністю безформних. Забарвлення відрізняються їх фірмової футуристичною строгістю. Відтінки сірого, контрастні чорно-білі блоки, гостромодний бордовий, класичний синій. Але при цьому дизайн кожної моделі, навіть простий однотонною, буквально заворожує, як щось інопланетне.

Енергійно виглядають темно-сірі моделі з чорними блискучими вставками, що імітують шкіру. Свіжо і зухвало - реглани з різким переходом між чорним і білим. М'яко і загадково - виконані з сірого трикотажу з легким блиском. Прикладом може бути ця модель: http://rozetka.com.ua/g_star_raw_8718602926834/p5222864/.

Теплі, комфортні толстовки - дуже корисна річ для щоденного носіння. Зараз вони є одними з найпопулярніших елементів сучасного жіночого одягу. Правильно підібрана модель може стати незамінною деталлю базового гардероба.

Інтернет-магазин «Розетка» представляє великий асортимент жіночих толстовок і регланів. Серед них є моделі безлічі відомих брендів, що представлені в широкому розмірному діапазоні. Зараз магазин пропонує вигідні знижки та акції для виробів деяких марок. Дізнатися більше про товар дозволить його опис і докладні фотографії. Оформити замовлення в Інтернет-магазині «Розетка» можна за кілька хвилин за допомогою зручної форми. А уточнити всі питання з приводу оплати та отримання покупки допоможуть консультанти магазину. Розглянути ці та інші види жіночого одягу, представлені в магазині, можна за посиланням: http://rozetka.com.ua/1162060/c1162060/.

Повна версія публікації доступна на B2Blogger.