ua en ru

Розенблат вніс 7 млн гривень застави

Розенблат вніс 7 млн гривень застави Фото: Борислав Розенблат

При цьому він не виконав вимогу щодо здачі закордонного паспорту

Депутат Верховної Ради України Борислав Розенблат (позафракційний) вніс 7 млн гривень застави. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, парламентар зазначив, що він виконав усі вимоги ухвали суду (основна з яких - внесення 7 млн гривень застави), окрім здачі закордонного паспорту.

"Сьогодні о 9:00 команда моїх адвокатів звернулася до Солом'янського районного суду столиці з проханням роз'яснити: як на мене могли покласти обов'язок здати закордонний паспорт іншої людини. Повторюю – не мій паспорт, а паспорт іншої людини! Прокуратура, захопившись піаром, навіть не читає "макулатуру", яку дає на підпис судді. А суд чомусь вірить їй на слово. Але тоді чиї матеріали розглядалися, якщо фактично там вказана інша особа? Особисто я виконав усі вимоги ухвали, окрім цієї", - зазначив нардеп.

Доброго ранку, друзі, колеги та опоненти! Сьогодні о 9:00 команда моїх адвокатів звернулася до Солом'янського районног...

Опубліковано Бориславом Розенблатом 24 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Солом'янський суд Києва обрав нардепу Бориславу Розенблату запобіжний захід у вигляді застави в 7 млн гривень. "Суд постановив задовольнити клопотання САП частково: призначити заставу щодо Борислава Розенблата в розмірі 7 млн гривень", - сказала слідчий суддя Світлана Кушнір.

Відзначимо, Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд призначити Розенблата 10 млн гривень застави.