ua en ru

"Рівнегаз" до кінця року встановить майже 300 будинкових лічильників

"Рівнегаз" до кінця року встановить майже 300 будинкових лічильників "Рівнегаз" до кінця року встановить майже 300 будинкових лічильників

"Рівнегаз" планує до кінця року запустити в роботу 299 будинкових лічильників у багатоквартирних будинках, на що в інвестиційній програмі підприємства закладено 10,3 млн грн, повідомляє прес-служба компанії.

За даними компанії, зараз на Рівненщині близько 30 тис. споживачів, які не мають приладів обліку газу. В інвестпрограмі ПАТ "Рівнегаз" на 2016 рік НКРЕКП затвердила поадресне встановлення 299 будинкових лічильників газу у абонентів Рівненської області, що дозволить забезпечити комерційним урахуванням 23626 домоволодінь.

"Кожен житель багатоквартирного будинку, після встановлення будинкового лічильника, буде мати можливість порівняти свої розрахунки і визначитися, яким чином надалі платити за газ і чи варто взагалі встановлювати індивідуальний лічильник в квартирі. У той же час, навіть після встановлення будинкового пристрою, споживач зможе коли-небудь встановити і індивідуальний лічильник", - пояснює технічний директор Олександр Ганжа.