ua en ru

"Рівнегаз" інвестує в газову інфраструктуру області понад 23 млн гривень

"Рівнегаз" інвестує в газову інфраструктуру області понад 23 млн гривень

"Рівнегаз" проведе комплекс ремонтних робіт на газорозподільній системі регіону

Для забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання споживачів Рівненської області компанія "Рівнегаз" проведе комплекс ремонтних робіт на газорозподільній системі регіону. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Зокрема, серед робіт: заміна приблизно 5 км аварійних ділянок газопроводів, ще 5 газорегуляторних пунктів, майже чотири десятки шафових регуляторних пунктів, 20 кранів і засувок. На ці роботи ПАТ "Рівнегаз" направить 23,3 млн грн.

Зазначається, що фахівці ПАТ "Рівнегаз" щодня обслуговують більше 10 тис. кілометрів розподільчих газопроводів. Вони перевіряють технічний стан і герметичність системи, здійснюють комплексне приладове обстеження на цілісність ізоляції, а також перевіряють газові мережі на витоку газу.

Крім того, проводять обстеження більш двох сотень газорегуляторних і ще 1,5 тисячі шафових пунктів, що забезпечують зниження тиску для подачі газу в будинки споживачів.

"Значну частину робіт з обстеження, ремонту і профілактики газорозподільної системи області, підготовки їх до опалювального періоду ПАТ" Рівнегаз" намагається виконати саме влітку. І сьогодні для модернізації газотранспортної системи Рівненській області потрібно щорічно інвестувати понад 50 млн гривень", - розповів технічний директор компанії Олександр Ганжа.