ua en ru

У Рівному учасник АТО кинув гранату в житловому будинку

У Рівному учасник АТО кинув гранату в житловому будинку Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Правоохоронці затримали зловмисника

У Рівному учасник антитерористичної операції (АТО) на Донбасі кинув гранату в житловому будинку. Про це йдеться у повідомленні місцевого видання Rivne1.tv.

Як зазначається, гранату кинув 31-річний мешканець села Курозвани, який навідався до співмешканки, яка проживає у Рівному у будинку на вулиці Спартака.

Жінка проживає у двоповерховому будинку, одну з кімнат у якому винаймає 56-річний уродженець Одеської області. Зазначається, що між чоловіками неодноразово виникали конфлікти, в ході останньої суперечки 31-річний чоловік кинув гранату у кімнату пожильця, вибухова хвиля пішла вгору, пошкодивши стіни, вікно та майно.

"Поліцейські затримали 31-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За попередньою інформацією, чоловік перебував у зоні АТО, у нього також вилучили посвідчення учасника бойових дій", - йдеться у повідомленні.

Чоловіка, який, ймовірно, взірвав гранату у квартирі житлового будинку, затримали патрульні Сьогодні вночі, патрулюючи ...

Опубліковано Патрульна поліція Рівного 18 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі в вікно квартири кинули гранату.