ua en ru

У Рівному в зіткненні автомобілів постраждали 7 людей

У Рівному в зіткненні автомобілів постраждали 7 людей Фото: ДТП у Рівному (rv.npu.gov.ua)

У ДТП на перехресті постраждали дві дитини

В Рівному ввечері 6 серпня 2017 року в дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) за участю двох автомобілів постраждали семеро людей, серед них діти. Про це йдеться в повідомленні поліції Рівненської області.

Повідомляється, що аварія сталася на перехресті. Водій автомобіля Reno Megan, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав переваги в русі Peugeot Expert, в результаті чого постраждали пасажири мікроавтобуса.

"Трирічний хлопчик отримав перелом ключиці, закриту черепно-мозкову травму і був госпіталізований в Рівненську обласну дитячу лікарню. Семимісячне немовля госпіталізовано в нейрохірургію Рівненської міської лікарні з забиттям тім'яної кістки. 30-річну жінку при надії госпіталізували в гінекологічне відділення пологового будинку", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ще дві жінки і двоє чоловіків отримали закриті черепно-мозкові травми та численні садна тіла. Водії транспортних засобів не постраждали. Поліція відкрила справу за фактом порушення правил дорожнього руху.

altaltaltalt

Фото: аварія в Рівному (rv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на проспекті Бажана автомобіль насмерть збив двох пішоходів. Жертви ДТП, за попередніми даними, перебігали дорогу в недозволеному місці.