ua en ru

У Рівненській обл. поліція вилучила бурштин, зброю і наркотики

У Рівненській обл. поліція вилучила бурштин, зброю і наркотики Фото: Нацполіція вилучила бурштин

Товар був виявлений у двох автомобілях в Рокитнівському та Дубровицькому районах

У Рівненській обл. поліцейські затримали чоловіків, які перевозили бурштин, зброю та наркотичні засоби. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

"Під час відпрацювання поліцейські в Рокитнівському та Дубровицькому районах зупинили автомобілі, при огляді яких виявили бурштин, пневматичний пістолет і рослини конопель", - йдеться в повідомленні.

Так, співробітники патрульної поліції в с. Блажово зупинили автомобіль "Volkswagen" з польською реєстрацією під керуванням 22-річного жителя міста Ізяслав Хмельницької області.

"Під час поверхневого огляду транспортного засобу поліцейські виявили бурштин-сирець великої фракції вагою 90 і 68 грамів", - йдеться в повідомленні.

Також в іномарці було виявлено в паперовому згортку подрібнену суху речовину, зовні схожу на марихуану, та пістолет травматичної дії "Stalker".

Крім цього, в с. Золоте Дубровицького району патрульні зупинили автомобіль "Daewoo Lanos", яким керував 23-річний житель. Також в салоні перебував 25-річний житель р. Славута Хмельницької області.

"В багажнику автомобіля поліцейські виявили мішок, в якому знаходилося «сонячного» каміння. Бурштин, який важить понад 55 кілограмів, слідчо-оперативна група вилучила для проведення в подальшому експертизи", - додали в поліції.

altaltaltaltaltaltaltaltalt

Нагадаємо, у Маріуполі затримали пособника ДНР.