ua en ru

У Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблий

У Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблий Фото: ДТП у Рівненській області (rivne.dsns.gov.ua)

Внаслідок аварії загинув водій вантажівки

У Рівненській області сьогодні, 3 листопада 2017 року, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю двох вантажних автомобілів, внаслідок події загинула одна людина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні близько 12:30 в селі Біла Криниця на автодорозі Київ-Чоп, де зіткнулися два вантажні автомобілі марки DAF, що перевозили легкові автомобілі.

"Внаслідок зіткнення в одній із вантажівки загорівся салон кабіни з подальшим поширенням полум’я на легкові автомобілі. Після локалізації пожежі за допомогою спецобладнання рятувальники деблокували тіло загиблого водія вантажівки, якого при зіткненні затисло в автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок події вогнем знищено кабіну водія, моторний відсік вантажного автомобіля DAF, 6-ть легкових автомобілів марки Hyundai Tucson.

У Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблийУ Рівненській області зіткнулися та загорілися два вантажні автомобілі, є загиблий

Фото: ДТП

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода (ДТП), є постраждалі.