ua en ru

У Рівненській області СБУ вилучила партію контрабандних сигарет на понад 100 тис. доларів

У Рівненській області СБУ вилучила партію контрабандних сигарет на понад 100 тис. доларів Фото: контрабанда сигарет (ssu.gov.ua)

Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження

У Рівненській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) вилучили партію контрабандних сигарет на понад 100 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України спільно з митниками та прикордонниками вилучили на Рівненщині велику партію контрабандних тютюнових виробів, які незаконно переправляли з однієї з сусідніх країн до ЄС", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на міжнародному пункті пропуску у Рівненській області правоохоронці зупини вантажний автомобіль громадянина однієї з балканських країн, у ході огляду автомобілю було виявлено 27 тисяч блоків цигарок відомого бренду без марок акцизного збору, які були приховані під офіційно задекларованим вантажем.

"За попередньою оцінкою, орієнтовна вартість вилученого "товару" становить понад 100 тисяч американських доларів. Наразі вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативні дії", - йдеться у повідомленні.

#СБУ вилучила партію контрабандних цигарок на понад сто тисяч доларів США Співробітники Служби безпеки України спільно ...

Опубліковано Служба безпеки України 24 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники митного поста "Сеньківка" (Чернігівська область) Державної фіскальної служби України попередили спробу вивезення понад 100 старовинних монет.