ua en ru

У Рівненській області в ДТП загинули 5 людей

У Рівненській області в ДТП загинули 5 людей Фото: ДТП (ramstein.af.mil

У Сарненському районі зіткнулися два автомобіля

Сьогодні, 9 серпня, близько полудня, поблизу села Іванівка Сарненського району Рівненської області на трасі Київ-Ковель зіткнулися два легковики. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

За попередньою інформацією поліцейських, водій Nissan Qashqai на смузі зустрічного руху зіткнувся з автомобілем Volkswagen Caddy. У результаті ДТП загинули водій і пасажири кросовера: вагітна жінка і двоє чоловіків.

У салоні Volkswagen Caddy, крім водія, який загинув на місці події, перебували четверо пасажирів: дружина і троє онуків. Жінка від отриманих травм померла в лікарні. Двох дітей госпіталізували до реанімації, ще одну - в травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

altalt

Фото: ДТП (поліція Рівненської області)

Нагадаємо, в Києві п'яний водій скоїв 4 ДТП. Він в'їхав в автомобіль, де перебувала жінка з дитиною.в автомобіль, де перебувала жінка з дитиною і втік. Біля повороту на вул. Саратовську на повному ходу влетів у задню частину попутного авто Toyota. Потім він зніс тимчасовий паркан і разом зі знаком протягнув його за собою, а вже після цього влетів під зустрічний Nissan.