ua en ru

Зростання частки податків і зборів до держбюджету в 2017 становить 28%, - Гройсман

Зростання частки податків і зборів до держбюджету в 2017 становить 28%, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман

Таке зростання відзначається у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року

Зростання частки податків і зборів до державного бюджету в 2017 році становить 28% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. Про це сьогодні в ході засідання уряду повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зростання у цьому році ми маємо на рівні 28%", - сказав він.

При цьому, як зазначив глава уряду, процес відшкодування ПДВ відбувається "відкрито і прозоро".

"Мільйони підприємців по всій країні можуть засвідчити, що відшкодування ПДВ відбувається відкрито і прозоро. Ні чиновник, ні Державна фіскальна служба, ні влада не мають можливості втручатися у цей процес", - зазначив прем'єр.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час зустрічі з керівництвом Американської торгової палати заявив, що проведення податкової та митної реформ виявляється опір.

За словами прем'єра, уряд має намір продовжувати проведення реформ, незважаючи на чиниться опір. "Реформа податкової та митної системи буде продовжена, незважаючи на опір і проблеми, які нам створюють", - заявляв Гройсман.

У кінці березня Кабінет міністрів України затвердив концепцію реформування системи органів, що реалізують державну податкову і митну політику.