ua en ru

Російську авіабазу в Сирії другий раз за тиждень атакували безпілотники

Російську авіабазу в Сирії другий раз за тиждень атакували безпілотники Фото: бойовики ІДІЛ (скріншот відео Al Joumhouria)

За даними ЗМІ, авіабазу атакували безпілотники ІДІЛ

Російську авіабазу Хмеймим в сирійській провінції Латакія другий раз за тиждень атакували безпілотники. Про це повідомляє агентство Orient News.

Як повідомляється, невідомі дрони пролетіли над російською авіабазою ввечері 6 січня. Відзначається, що на БПЛА зреагувала система безпеки і запустила сирени. Російська сторона здійснила обстріл дронів.

За даними ЗМІ, авіабазу атакували безпілотники бойовиків "Ісламської держави" (ІДІЛ).

#حمص_حكاية_موت_لا_تنتهي #عااااااااااااااااااجل إنطلاق صفارات الأنذار في قاعدة حميميم، والمعلومات الأولية تتحدث عن تصدي المضادات الأرضية لطائرة مسيرة عن بعد . سنوافيكم بأي جديد . . علق ولو بحرف واحد لتصلك منشورات الصفحة

Опубліковано حمص حكاية موت لا تنتهي . 6 січня 2018 р.

Крім того, про атаки безпілотників повідомив сирійський журналіст Кеворк Алмассиан в Twitter.

"Схоже, бойовики напали на авіабазу Хмеймим безпілотними літальними апаратами. Постраждалі з російської сторони", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сирії в результаті обстрілу російської авіабази Хмеймим 31 грудня 2017 року загинули двоє військових з Росії.

"31 грудня 2017 року з настанням темного часу доби аеродром Хмеймим піддався раптовому мінометному обстрілу мобільної диверсійної групи бойовиків", - повідомили в Міноборони РФ.