ua en ru

Російське командування на Донбасі продовжує приховувати злочини бойовиків, - розвідка

Російське командування на Донбасі продовжує приховувати злочини бойовиків, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовика, який помер від удару струмом під час спроби вкрасти електропроводи, записали як дезертира

Російське командування на Донбасі продовжує приховувати злочини підлеглих. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Командири частин російських окупаційних військ продовжують практику приховування злочинів скоєних підлеглими. Зокрема, військовослужбовця 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), який під час викрадення електропроводів був убитий струмом, командування полку видавало за дезертира", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 18 червня Російське окупаційне ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 18 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що бойовики на Донбасі розстріляли військовослужбовців, які побили офіцера і відмовилися виконувати накази до повної виплати грошей.

"Командиром підрозділу 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК був відданий наказ на відкриття вогню по військовослужбовцям, які побили офіцера і відмовилися виконувати накази до отримання всієї заборгованості по грошовому забезпеченню, в результаті чого п'ять "бунтівників" вбито і двоє поранені", - повідомляла розвідка.