ua en ru

Російські війська на Донбасі приводяться до повної бойової готовності, - розвідка

Російські війська на Донбасі приводяться до повної бойової готовності, - розвідка Фото: Росія посилює свої війська на Донбасі

Крім того продовжується посилення і ротація передових підрозділів противника

У зоні АТО російські військові підрозділи приводяться до повної бойової готовності. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з даними розвідки, за останню добу супротивник приводив до вищого ступеня готовності такі підрозділи, як 3 окрема мотострілецька бригада (Горлівка), 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти (Новоазовськ), реактивний артилерійський дивізіон 100 окремої мотострілкової бригади (Донецьк) та 11 окремий мотострілецький полк (Макіївка) 1 АК (Донецьк) Збройних сил РФ.

Також для перевірки з'єднань та частин 1 і 2 АК до окупованих територій Сходу України прибула комісія ЗС РФ на чолі з начальником штабу Центру територіальних військ Південного прикордонного округу.

Крім того, розвідкою зафіксована ротація окупаційних військ і посилення передових підрозділів на Новоайдарському та Донецькому напрямках.

Крім того, запланована ротація передових підрозділів окремого стрілецького батальйону 100 окремої мотострілкової бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

Обстановка в зоні АТО станом на 13 жовтня В зоні АТО противник продовжує порушувати режим припинення вогню. Значно зр...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 13 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що Росія блокує звільнення заручників.