ua en ru

Російські митники відкрили вогонь по машинах, які перевозили м'ясо з України

Російські митники відкрили вогонь по машинах, які перевозили м'ясо з України Фото: Брянська митниця

В результаті інциденту ніхто не постраждав

Російські митники відкрили вогонь по машинах, які перевозили м'ясо з України. Про це заявила прес-секретар Брянської митниці Людмила Борисова, повідомляє "ТАСС".

"Бійці СОБР Брянської митниці відкрили вогонь при затриманні двох автомобілів УАЗ, водії яких намагалися втекти з партією контрабандного м'яса з України", - йдеться в повідомленні.

За словами Борисової, затримання зі стріляниною сталося у Брянській області в півтора кілометрах від кордону з Україною.

Вона також заявила, що зброя була застосована через те, що автомашини "створили загрозу життю і здоров'ю" працівників митниці. В результаті інциденту ніхто не постраждав, водій однієї з машин затриманий.

Як повідомляється, на машинах були держномери брянського регіону.

"В салонах і вантажних відсіках машин виявлена партія контрабандного м'яса загальною вагою близько чотирьох тонн, продукція ввозилася з території України", - йдеться в повідомленні.

За фактом затримання контрабанди порушено дві справи за ч. 1 ст. 16.1 КоАП РФ "Незаконне переміщення через митний кордон Митного союзу товарів і транспортних засобів міжнародного перевезення".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українець намагався вивезти до Росії 400 старовинних монет.