ua en ru

Російські прикордонники пропустили вчора в Україну 175 автомобілів через закритий владою України пункт пропуску "Ізварине"

Російські прикордонники пропустили 20 липня до України 175 автомобілів через пункт пропуску "Донецьк" (Ростовська область), незважаючи на те, що суміжний пункт пропуску "Ізварине" (Луганська область) був ще 12 травня 2014 р. закритий українською владою. Про це йдеться в повідомленні Південного митного управління РФ.

"Митним постом МАПП Донецьк Міллеровської митниці за минулу добу оформлено 601 автомобіль на в'їзд до Російської Федерації і 175 автомобілів на виїзд з Російської Федерації", - наголошується у звіті за 20 липня.

Станом на 9:00 20 липня пропуск фізичних осіб і транспортних засобів через митні пости "Новошахтинськ" і "Гуково" Ростовської митниці, "Куйбишево" Таганрозької митниці не здійснювався через припинення роботи суміжних постів в Україні. "Посадові особи російських митних постів знаходяться на місцях і готові до пропуску фізичних осіб і транспортних засобів через кордон", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, митний пост "Ізварине" в Луганській області тимчасово призупинив роботу із 12 травня 2014 р. у зв'язку з бойовими діями.