ua en ru

Російська сторона створила "фейкові обстріли" Донецької фільтрувальної станції, - СЦКК

Російська сторона створила "фейкові обстріли" Донецької фільтрувальної станції, - СЦКК Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Українська сторона СЦКК заявляє, що ніякого обстрілу з боку ВСУ не було

Російська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК) створила "фейкові обстріли" з боку Збройних сил України (ЗСУ) Донецької фільтрувальної станції. Про це, посилаючись на інформацію української сторони СЦКК, повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Створення "фейкових обстрілів" з російської сторони СЦКК ставлять під загрозу планову роботу Донецької фільтрувальної станції (ДФС)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, сьогодні зранку російська сторона СЦКК створила "фейкові обстріли" ДФС з боку підрозділів ЗСУ з танкових гармат під час обстрілу позицій бойовиків за напрямом Авдіївка-Ясинувата.

Так, нібито в результаті цих "обстрілів" персонал ДФС, яка розташована поруч, не може своєчасно зайняти свої робочі місця.

Українська сторона СЦКК заявляє, що ніякого обстрілу з боку підрозділів ЗСУ не було, персонал ДФС своєчасно і безперешкодно зайняв свої робочі місця. ДФС працює в штатному режимі.

"Такі заяви російської сторони СЦКК ніщо інше, як чергова фальсифікація з боку бойовиків і здійснюються з метою скомпрометувати ВСУ", - резюмували в СЦКК.

Створення «фейкових обстрілів» з боку російської сторони СЦКК надавати під загрозу планову роботу Донецької фільтрувальн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області бойовики з мінометів обстріляли житлові квартали Мар'їнки.