ua en ru

Російська сторона блокує питання пошуку зниклих без вести на Донбасі, - Оліфер

Російська сторона блокує питання пошуку зниклих без вести на Донбасі, - Оліфер Фото: Дарка Оліфер

Крім того, бойовики ЛНР продовжують блокувати роботу КПВВ в Золотому

Російська сторона блокує питання пошуку зниклих без вести на Донбасі, який ініціював Міжнародний Комітет Червоного Хреста. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Українська сторона підтримала ініціативу Міжнародного Комітету Червоного Хреста почати в рамках мінських консультацій роботу з питань пошуку зниклих без вісті. Однак цей процес заблокований російською стороною", - заявила вона.

Крім того, за словами Оліфер, бойовики так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) продовжують блокувати роботу контрольного пункту в'їзду-виїзду (КПВВ) в Золотому.

"На жаль, з боку ОРЛО продовжується блокування роботи КПВВ в Золотому. Цей пункт пропуску необхідний, в першу чергу, мирним жителям Донбасу. Відповідальність за блокування його роботи повністю лежить на представниках окремих районів Луганської області", - написала Оліфер.

Сьогоднішнє засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську було завершальним у 2016 році. Головний результат роботи з...

Опубліковано Darka Olifer 21 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українській стороні в 2016 році вдалося звільнити 17 полонених.