ua en ru

Російська авіація припинила удари в сирійській "зеленій зоні"

Російська авіація припинила удари в сирійській "зеленій зоні" Фото: польоти російської авіації в Сирії, включаючи дальню авіацію, не здійснюються

У Генштабі РФ повідомили, що сирійська армія і 17 збройних формувань в Сирії зобов'язуються дотримуватися перемир'я

Повітряно-космічні сили (ВКЗ) Росії повністю з 0.00 припинили нанесення ударів по "зеленій зоні" (районам і збройним формуванням) в Сирії, які надіслали заявки про припинення вогню. Про це заявив на брифінгу в Міноборони РФ начальник головного оперативного управління Генштабу генерал-лейтенант Сергій Рудської, передає прес-служба обронного відомства Росії.

"Сьогодні, 27 лютого, польоти російської авіації в Сирії, включаючи дальню авіацію, не здійснюються", - заявив Рудської.

В Генштабі повідомили, що сирійська армія і 17 збройних формувань в Сирії зобов'язуються дотримуватися режиму припинення вогню.

"23 лютого сирійська сторона заявила про свою згоду зупинити бойові дії російсько-американської домовленістю. 17 збройних формувань, які звернулися до командування авіабази Хмеймим і підписали заявочні листи, також зобов'язуються дотримуватися режиму припинення вогню", - повідомив Рудської.

Нагадаємо, з 27 лютого в Сирії почав діяти режим припинення бойових дій.