ua en ru

Росія завершить будівництво другого ж/д ділянки в обхід України до серпня

Росія завершить будівництво другого ж/д ділянки в обхід України до серпня Фото: роботи з будівництва ж/д дороги в обхід України йдуть за графіком

У Міноборони РФ зазначили, що термін завершення робіт заплановано на 6 серпня

Роботи на будівництві другої ділянки залізниці в обхід України з 31-го по 57-й кілометри будуть завершені до 6 серпня 2016 року. Про це повідомив журналістам заступник міністра оборони РФ генерал армії Дмитро Булгаков після прибуття в район споруди залізничної вітки, передають російські ЗМІ.

"Роботи на другій ділянці ведуться згідно із затвердженим планом-графіком, відставань немає. Термін завершення робіт по ділянці - 6 серпня, в День залізничних військ", - уточнив заступник голови російського військового відомства.

Булгаков оборони зазначив, що зараз роботи по будівництву залізної дороги ведуть близько 800 чоловік особового складу та понад 470 одиниць автомобільної і спеціальної техніки, окремих залізничних бригад Південного, Західного і Центрального військових округів.

Нагадаємо, у вересні 2015 року прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв підписав розпорядження уряду про будівництво ділянки залізниці "Журавка - Міллерово" в обхід території України.