ua en ru

Росія не допустила ввезення в Крим великої партії української телятини

Росія не допустила ввезення в Крим великої партії української телятини
Інспектори Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і м. Севастополь не допустили ввезення в Крим великої партії української телятини.

Інспектори Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і м. Севастополь не допустили ввезення в Крим великої партії української телятини. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Партію великої рогатої худоби у кількості 127 голів зупинили співробітники Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і р. Севастополь на в'їзді в Крим. Вантаж слідував через МАПП "Армянськ" з ТОВ "Баффало", с. Красноволя, Волинської області України і прямував на адресу ТОВ "Дружба народів", - йдеться в повідомленні.

Як відзначають в прес-службі, при фізичному огляді тварин встановлено, що вік телят коливається від 3 до 8 місяців. У зв'язку з таким віковим спектром, за даними повідомлення, частина тварин не могла бути щеплена від сибірської виразки.

"Крім того, понад десяти голів мали явні ознаки гнійного риніту та інших вірусних захворювань. До того ж, більшість тварин страждали розладом кишечника, що є ознакою зараження бактеріального характеру", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше інспектори Управління Россільгоспнагляду не допустили ввезення в Крим великої партії української ковбаси.