ua en ru

Росія та Червоний Хрест у найближчі години вирішать питання про початок відправки російського гуманітарного вантажу до Луганська, - МЗС РФ

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров і президент Міжнародного Комітету Червоного Хреста домовилися в найближчий час вирішити питання про початок відправки російського гуманітарного вантажу до Луганська.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров і президент Міжнародного Комітету Червоного Хреста домовилися в найближчий час вирішити питання про початок відправки російського гуманітарного вантажу до Луганська. Про це йшлося під час їхньої телефонної розмови, передає прес-служба МЗС РФ.

"Міністр закордонних справ Росії і президент МКЧХ домовилися зробити в найближчі години енергійні заходи з метою врегулювання питання про якнайшвидший початок відправки російського гуманітарного вантажу за призначенням", - йдеться в повідомленні.

Сторони також констатували гостру необхідність терміново вирішити з українською стороною залишається питання в області забезпечення безпеки.