ua en ru

Росія готова до відновлення "найтісніших взаємовигідних зв'язків з Україною, - МЗС РФ

Росія готова до відновлення "найтісніших взаємовигідних зв'язків з Україною, - МЗС РФ Фото: у МЗС Росії вважають, що Київ налагодить взаємодію з Москвою

Москва готова до взаємодії з "адекватними українськими політиками"

Москва готова до співпраці з "адекватними українськими політиками", щоб відновити "найтісніші взаємовигідні зв'язки" з Україною. Про це заявив статс-секретар, заступник голови Міністерства закордонних справ Російської Федерації Григорій Карасін, передає ТАСС.

У МЗС Росії вважають, що Київ у підсумку "перехворіє "помаранчевим вірусом" і налагодить взаємодію з Москвою.

"В Росії виходять з того, що Київ, врешті-решт, перехворіє "помаранчевим вірусом" і русофобська істерія поступиться місцем здоровому прагматизму і настрою на налагодження конструктивної взаємодії. У Москві відкриті до діалогу і співпраці з адекватними українськими політиками, готові до відновлення найбільш тісних взаємовигідних зв'язків з братським народом", - заявив Карасін.

Також у міністерстві вважають, що Україна "перетвориться у результаті на процвітаючу, передбачувану і стабільну державу, що живе в мирі та злагоді зі своїми сусідами".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, за словами першого заступника голови Верховної Ради Ірини Геращенко, Російська Федерація створює гуманітарну і екологічну катастрофу на Донбасі.