ua en ru

У Росії проходять масові затримання учасників акції проти Путіна

У Росії проходять масові затримання учасників акції проти Путіна Фото: акції протесту в Росії (vladatsk/twitter)

За деякими даними, силовики затримали сотні активістів

В Російській Федерації проходять масові затримання учасників акції "Він нам не цар", яка приурочена до інавгурації президента РФ Володимира Путіна. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, за останніми даними "Медузи", у Новокузнецьку затримано 25 активістів, Пензі - 6, Самарі - 3, в Челябінську 16 осіб затримали ще перед акцією. У той же час наймасовіші затримання сталися в азіатській частині Росії. Повідомляється про 75 затриманих в Якутську, до 150 затриманих в Красноярську.

Зазначимо, акція "Він нам не цар" була погоджена в таких містах, як Владивосток і Хабаровськ. До початку протестів у Москві та Санкт-Петербурзі залишилося менше години. Очікується, що масові затримання продовжаться, так як в цих містах акції не були схвалені владою.

У Росії проходять масові затримання учасників акції проти ПутінаУ Росії проходять масові затримання учасників акції проти ПутінаУ Росії проходять масові затримання учасників акції проти ПутінаУ Росії проходять масові затримання учасників акції проти Путіна

Фото: протести в Росії

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії проходять масові протести проти Володимира Путіна.