ua en ru

У Росії автобус зіткнувся з поїздом, 16 людей загинули

У Росії автобус зіткнувся з поїздом, 16 людей загинули Фото: ДТП (pixabay.com)

За попередніми даними, причина ДТП - порушення правил дорожнього руху водієм автобуса

У Росії пасажирський автобус зіткнувся з потягом на станції Покров Володимирської області, у результаті щонайменше 16 людей загинули. Про це повідомив глава адміністрації Покрову В'ячеслав Аракелов, передає ТАСС.

"Наразі відомо про 16 трупів, 34 живі, двоє дітей в реанімації, 12 осіб, за попередніми підрахунками, забрала швидка допомога", - сказав Аракелов.

У прес-службі УМВС РФ по регіону повідомили, що, за попередніми даними, причиною ДТП стало порушення правил дорожнього руху водієм автобуса.

"За попередньою інформацією, автобус виїхав на заборонений сигнал світлофора, внаслідок чого відбулося зіткнення з поїздом", - уточнили в поліції.

На місці події працюють співробітники поліції, уточнюються особи загиблих, з'ясовуються всі обставини.

У регіональному управлінні МНС додали, що аварія сталася о 03:39 за місцевим часом в Петушинському районі, в ДТП потрапив автобус із Казахстану.

"Сталося зіткнення з потягом, який прямував за маршрутом Санкт-Петербург - Нижній Новгород. Попередньо, в автобусі було 56 людей. Попередньо, 18 постраждалих", - заявили в МНС.

Нагадаємо, у Київській області легковий автомобіль Opel зіткнувся з маршрутним таксі, три людини, які їхали на легковому автомобілі, від отриманих травм померли.