ua en ru

Ярославський збирається скуповувати нерухомість

Ярославський збирається скуповувати нерухомість Фото: Олександр Ярославський (УНІАН)

У портфель активів DCH вже входять мережа ТРЦ "Караван", luxury-готель Premier Palace Hotel Kharkiv 5*, ЖК "Воздвиженка" в Києві

Вчора, 26 лютого, група DCH Олександра Ярославського офіційно підтвердила свою зацікавленість в придбанні ряду об'єктів торговельної нерухомості. Про це повідомляє ІА "Інтерфакс Україна".

"У рамках розвитку напрямку DCH Real Estate ми розглядаємо різні проекти і активи, ТРЦ Respublica в тому числі", - цитує інформагентство заяву прес-служби DCH. Нагадаємо, у портфель активів DCH вже входять мережа ТРЦ "Караван" (Київ, Дніпропетровськ, Харків), luxury-готель Premier Palace Hotel Kharkiv 5*, ЖК "Воздвиженка" в Києві.

"Ми послідовно розбудовуємо мережу ТРЦ "Караван". А також розглядаємо можливість розширення нашого портфеля нерухомості. Аналізуємо ринок, оцінюємо привабливість різних об'єктів, щоб прийняти оптимальні інвестиційні рішення", - підкреслив у своєму коментарі Данило Владов, генеральний директор DCH Real Estate.

Інвестиційна активність Олександра Ярославського в цьому напрямку цілком виправдана – вважає експерт ринку нерухомості Тетяна Шульга-Забельська, керуючий партнер RED Community. "Сьогодні на продаж виставлені незавершені проекти з серйозним потенціалом. І Ярославський, маючи вільний капітал, цілком здатний дати їм новий виток розвитку", - переконана вона. Економічні експерти загального профілю також відзначають, що в даний час Олександр Ярославський демонструє високу інвестиційну активність, купуючи активи різної галузевої приналежності. Серед "свіжих" трансакцій бізнесмена – купівля Харківського тракторного заводу, рудника "Суха Балка", страхової компанії "ІНГО Україна".

Нагадаємо, Олександр Ярославський входить в ТОП-10 українських бізнесменів за версією Forbes Україна. У свій час створив з нуля "УкрСиббанк", а потім успішно продав його міжнародної фінансової групи BNP Paribas. Його група DCH працює за моделлю фонду прямих інвестицій і володіє диверсифікованим портфелем активів, що охоплює такі сектори, як фінанси, добувна і обробна промисловість, девелопмент і будівництво, транспорт, HoReCa, спорт та ін Найбільш відомий соціальний проект Ярославського – підготовка Харкова до проведення матчів Євро-2012. Інвестиції бізнесмена в будівництво стадіону, аеропорту, необхідного для тимчасової штаб-квартири УЄФА першого в місті 5* готелю, тренувального табору для збірних та ін. склали понад 300 млн доларів.