ua en ru

Ярославський прибув на Всесвітній економічний форум у Давосі

Ярославський прибув на Всесвітній економічний форум у Давосі Фото: Олександр Ярославський, його дружина Марина і голова ради директорів і генеральний директор (CEO) JPMorgan Chase Джеймс Даймон

Ярославський прокоментував форум у Давосі

Сьогодні вдень у Давос, де проходить Всесвітній економічний форум (ВЕФ), прибув Олександр Ярославський, відомий український бізнесмен, власник і президент групи DCH, і його дружина Марина. Про це повідомляють ЗМІ.

Журналісти зустріли його з дружиною і представниками керівництва DCH в периметрі основних заходів ВЕФ.

"Тут обговорюються питання, які, дійсно, важливі для людства. Тому ВЕФ цікавий, перш за все, для розуміння глобальної "порядку денного". І, звичайно, це прекрасна можливість зустрітися з цікавими людьми, з якими не перетинаєшся у звичайному діловому і приватному житті", - зазначив Ярославський, коментуючи форум у Давосі.

Ярославський прибув на Всесвітній економічний форум у Давосі

Фото: Олександр Ярославський, його дружина Марина і колишній прем'єр-міністр Великобританії Тоні Блер

Як відомо, Ярославський щорічно відвідує Давос. Так, в 2017 р. тут він і мажоритарний акціонер найбільшої міжнародної корпорації Glencore Inc Айвон Глазенберг заявив про намір спільної з групою DCH Олександра Ярославського участі в приватизації АТ "Турбоатом".

Нагадаємо, дискусії ВЕФ-2018 пов'язані з генеральною темою "Створення спільного майбутнього в роз'єднаному світі". Засновник форуму Клаус Шваб, звертаючись до гостей, зауважив, що світова спільнота успішно подолала фінансову кризу десятирічної давнини, ставши на шлях сталого економічного розвитку. Однак проблемою залишається соціальна криза, яку повинні спільними зусиллями подолати представники світової еліти.