ua en ru

Ярославський обговорив ситуацію в економіці з послом США

Ярославський обговорив ситуацію в економіці з послом США Фото: зустріч Ярославського і посла США в Україні

23 вересня в рамках VIII Міжнародного економічного форуму "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!", генеральним партнером якого виступає група DCH, відбулася особиста зустріч Олександра Ярославського з послом Сполучених Штатів в Україні Марі Йованович. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Ярославського.

Так, в ході зустрічі обговорювався стан вітчизняної економіки, ситуація в Харківському регіоні, а також перспективи поліпшення інвестиційного клімату в Україні. Увагу також було спрямовано на боротьбу з корупцією і прозорість приватизаційних процесів в нашій країні.

Після цього Олександр Ярославський взяв участь у круглому столі, організованому посольством США в Україні. До дискусії також були залучені співробітники економічної місії посольства та USAID, представники великих американських корпорацій (Shell, Philipp Morris), а також відомих інвестфондів (SigmaBleyzer, Horison Capital, Dragon Capital, Empire State Capital Partners). В ході обговорення були підняті питання зміни економічної і політичної обстановки в Україні, коливання рівня бізнес-ризиків і корупційної складової економіки за останні роки.

Як повідомлялося раніше, в минулому році форум "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!", що також проходив на майданчику входить в структуру DCH готелю Premier Palace Hotel Kharkiv, став одним з найбільших дискусійних майданчиків у питаннях інвестиційних перспектив України, зібравши під одним дахом понад 500 учасників з 16 країн світу.

Для групи DCH підтримка такого роду заходів є одним з пріоритетів роботи. DCH традиційно є партнером щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), протягом кількох років виступає стратегічним партнером AGROPORT (міжнародного форуму з розвитку фермерства в Україні), бере участь у міжнародних заходах, спрямованих на поліпшення інвестиційного іміджу країни.