ua en ru

Ярош склав повноваження лідера "Правого сектора"

Ярош склав повноваження лідера "Правого сектора" фото: Дмитро Ярош

Нардеп побажав колишнім побратимам мудрості та наснаги

Депутат Верховної Ради України (ВРУ) Дмитро Ярош заявив про складення з себе повноважень провідника національно-визвольного руху "Правий сектор". Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Отримавши поранення і потребуючи тривалого часу на лікування, я довірив деякі напрямки управління Рухом своїм найближчим однодумцям, які мали і мають свій погляд на розгортання націоналістичного руху. Моя ж позиція далеко не у всьому збігається з устремліннями частини Проводу... Я не можу бути "весільним генералом" в Правому секторі", - зазначив Ярош.

Парламентар заявив про складення своїх повноважень як голови ПС та подякував членам руху за спільну боротьбу. "Я змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією Провід та складаю з себе повноваження Провідника НВР ПС, залишаючись націоналістом, державником і революціонером. Щиро дякую своїм побратимам за спільну боротьбу, бажаю всім мудрості та наснаги на подальшому шляху здобуття Української Самостійної Соборної Держави!" - написав Ярош.

Побратими! 8 листопада у Києві відбулась конференція керівного складу Правого сектору. Метою, задекларованою організат...

Posted by Дмитро Ярош on 11 ноября 2015 г.

Нагадаємо, позафракційні народні депутати України командир полку "Азов" Андрій Білецький, мільярдер Костянтин Жеваго і лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош склали трійку головних прогульників Верховної Ради України.