ua en ru

Ярош на з'їзді "Правого сектора" розкритикував пропозицію штурмувати адмінбудівлі

Ярош на з'їзді "Правого сектора" розкритикував пропозицію штурмувати адмінбудівлі Фото: Дмитро Ярош

У Порошенка вважають, що віче ПС на Майдані - це продовження протистояння Банкової і групи "Приват"

На закритому всеукраїнському з'їзді "Правого сектора" у Києві частина делегатів запропонувала лідеру партії Дмитру Ярошу штурмувати адміністративні будівлі, проте нардеп їх остудив. Про це з посиланням на бійця ПС, який всю зиму провів у Донецькому аеропорту, йдеться у статті РБК-Україна "Правий сектор" на Майдані: вітання Порошенку від ФПГ".

"Розумієш, ми могли... захопити всі адмінбудівлі, хоч була б кров. Але, змінюючи, потрібно щось запропонувати, а у нас наразі мало кадрів, щоб поміняти всю систему", - зазначив боєць.

При цьому в команді Президента України Петра Порошенка вчорашній мітинг "Правого сектора" на Майдані Незалежності розцінюють саме в контексті протистояння Банкової і групи "Приват". "Ярош давно дружить з командою Коломойського. І у нас є факти, що саме він фінансував "Правий сектор", - сказав перший заступник голови парламентської фракції БПП Ігор Кононенко.

Нагадаємо, український бізнесмен, екс-голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський сьогодні заявив, що не фінансував і не має наміру фінансувати "Правий сектор".

"Я ніколи не фінансував "Правий сектор" і не фінансую, у принципі, у мене таких планів немає, щоб фінансувати, хоча я дуже шанобливо ставлюся до Дмитра Яроша, до "Правого сектору" в тій частині, у якій вони себе проявили під час Революції гідності", - запевнив Коломойський.