ua en ru

Ярош і Резніченко разом проводять прийом громадян

Ярош і Резніченко разом проводять прийом громадян Фото: Ярош і Резніченко проводять прийом громадян

Ярош розповів, як проходить прийом громадян у Дніпропетровській області

Народний депутат Дмитро Ярош проводить прийом громадян спільно з головою Дніпропетровської ОДА Валентином Резніченком. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Прийом громадян в Межовій на Дніпропетровщині ... Дитячі садки, сільські школи, водогони, скраплений газ, об'єднані територіальні громади, матеріальна допомога, несправедливість влади, виділення земельних ділянок, дороги, і ... очікування дива. Вже майже два роки нам, разом з головою Дніпропетровської ОДА Валентином Резніченком, вдається вирішувати ті проблеми, які є у мене в окрузі, і в області в цілому. Статистика говорить сама за себе ... А плоди вже видно неозброєним оком: хто горлопанить, а хто оре в ім'я держави", - зазначив він.

За словами Яроша, Валентин Резніченко, навіть не займаючи державних посад, завжди допомагав добровольчому руху і ВСУ.

У свою чергу політолог Олексій Голобуцький відреагував на пост Дмитра Яроша, а також опублікував цілий ряд даних щодо ситуації на Дніпропетровській області.

"Побачив пост Яроша. Чесно - здивувався і зацікавився. Враховуючи його відвідуваність засідань ВР, думав, він і на округ теж забив. А виявилося - мало того, що активно цікавиться проблемами, так ще і вирішувати їх встигає. А по голові Дніпропетровської ОДА взагалі якісь нереальні цифри. Резніченко 2 роки працює - здав 2 публічних річних звіти. І щотижневі теж дає. Полагодив і побудував на мільярд 156 грн доріг. Садки, школи ремонтуються і будуються, у села воду провели, безкоштовні проїзні для сімей бійців - поштучно, без шахраїв навантаження, лікарні відремонтовано, обладнано і модернізовані (в Дніпро везуть більшість поранених з фронту), реабілітація та курси для демобілізованих. Відкритий реєстр вільних земель для атошників, квартири, ділянки. Переведення на тверде паливо 100 котелень, поставки скрапленого газу, 2 поля сонячних батарей (український та французький інвестори)... І майже півмільйона адміністративних онлайн-послуг за 2016-й. І райони та села у них закуповують товари і послуги через ПроЗорро. Як не про Україну почитав. Де зрада, де руїна, де загроза "ДніпрНР" (всього 200 км до Донецька, і в 2014-му загроза була реальною)?", - написав політолог.