ua en ru

Ярош розповів про допомогу українським військовим зі сторони бізнесу

Ярош розповів про допомогу українським військовим зі сторони бізнесу Фото: Дмитро Ярош

За словами Яроша, військових підтримували "АТБ" і "Епіцентр"

Народний депутат, радник начальника Генерального штабу України Дмитро Ярош розповів про допомогу українським військовим зі сторони бізнесу. Про це він розповів в інтерв'ю газеті "День".

"Допомагали і прості громадяни, і люди, які у нас володіють всілякими компаніями та важелями впливу на економічну і фінансову ситуацію. Крім великої допомоги сформованих волонтерських організацій, як "Донбас SOS", підтримували "Епіцентр", мережа супермаркетів "АТБ", особисто її співвласник Геннадій Буткевич. Це із відомих компаній, яким я давно хотів публічно подякувати. Так, завдяки "АТБ" у нас є можливість одягати, харчувати, забезпечувати проживанням наших хлопців з батальйонів і т.д. Допомога не припиняється буквально з перших днів війни, з Майдану", - сказав Ярош.

Він зазначив, що у Генштабі має "дуже конкретне функціональне завдання – координувати діяльність добровольчих формувань і командування АТО".

"До нас прислуховуються, нас задіюють. Зрозуміло, що я там часто маю свою точку зору, але справа командування – прислуховуватися до моїх порад або ні. Хоча, чесно кажучи, коли я щось раджу, то воно так і трапляється", - зазначив Ярош.

Він також подякував всім, хто долучився до допомоги українським бійцям.

"Тільки за рахунок таких людей і компаній, як "АТБ", вони вже три роки воюють і добре воюють. Пам’ятаю, як ми сотнями закуповували форми, каски, бронежилети тощо – обсяг допомоги величезний. Професійний рівень дуже високий, підрозділи Української добровольчої армії – одні із найбоєздатніших на фронті, і існує УДА тільки завдяки добровільним пожертвам. Я щиро-щиро дякую всім, хто допомагає армії – хтось дає 10 гривень, хтось мільйон... Без них ми не могли б вести ту війну", - заявив Ярош.