ua en ru

Роналду виявив бажання перейти у ПСЖ

Роналду виявив бажання перейти у ПСЖ Фото: Кріштіану Роналду (facebook.com/Cristiano)

Про це він розповість президенту "Реала" після Кубка конфедерацій

Форвард мадридського футбольного клубу "Реал" Кріштіану Роналду висловив бажання перейти у французький "Парі Сен-Жермен". Про це повідомляє Marca.

За даними джерела, після Кубка конфедерацій 32-річний португалець планує зустрітися з президентом "вершкових" Флорентіно Пересом і розповісти йому про пропозицію від паризького клубу. Відзначається, що Роналду має намір залишитися в європейському футболі. Пропозиції китайських клубів Кріштіану розглядати не планує.

Майбутнє футболіста збірної Португалії в "Реалі" в даний момент неясно. Футболіст звинувачується в несплаті податків на суму 14,7 млн ​​євро в період з 2011 по 2014 рік.

В цілому ж гравець звинувачується в чотирьох злочинах проти податкових органів Іспанії. Раніше повідомлялося, що Роналду твердо має намір покинути "Реал". 31 липня він дасть свідчення в суді, маючи намір довести свою невинність.

Нагадаємо, головний тренер Жозе Моурінью "Манчестер Юнайтед" виступив проти можливого переходу нападаючого мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, а керівництво англійського футбольного клубу прислухалося до його думки.