ua en ru

Роналду вирішив заплатити податковим органам Іспанії для уникнення в'язниці

Роналду вирішив заплатити податковим органам Іспанії для уникнення в'язниці Фото: Кріштіану Роналду (facebook.com/Cristiano)

Йому загрожує реальний термін з-за звинувачень в ухилянні від сплати податків

Футболіст мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіану Роналду вирішив виплатити податковим органам Іспанії 14,8 млн євро, щоб уникнути можливого тюремного ув'язнення. Про це повідомляє на своєму сайті іспанська радіостанція COPE.

Футболісту рекомендували заплатити цю суму, оскільки йому загрожує реальний термін тюремного ув'язнення на кілька років. 31 червня футболіст постане перед судом.

Раніше з'явилася інформація про те, що Роналду має намір покинути "Реал" у зв'язку із звинуваченнями іспанської прокуратури в його адресу.Португалець звинувачується в ухиленні від сплати податків, хоча сам гравець і його оточення провину форварда заперечують. Зокрема, його підозрюють у несплаті податків на суму 14,7 млн євро в період з 2011 по 2014 рік. В цілому ж гравець звинувачується в чотирьох злочинах проти податкових органів Іспанії.

Нагадаємо, мадридський футбольний клуб "Реал" порадив нападнику команди Кріштіану Роналду заплатити штраф, щоб уникнути зайвої тяганини в суді, деяких небажаних наслідків і не бути постійно об'єктом уваги ЗМІ.