ua en ru

Роналду дискваліфікований на п'ять матчів у чемпіонаті Іспанії

Роналду дискваліфікований на п'ять матчів у чемпіонаті Іспанії Фото: гравці "Реалу" на матчі за Суперкубок Іспанії (instagram.com/cristiano)

Португалець пропустить старт сезону

Нападаючий мадридського "Реала" Кріштіану Роналду дискваліфікований на п'ять матчів у чемпіонаті Іспанії. Про це йдеться на офіційному сайті Федерації футболу Іспанії.

Гравця відсторонили за поведінку в першому матчі за Суперкубок Іспанії з каталонською "Барселоною", який відбувся 13 серпня на "Камп Ноу" і завершився перемогою "вершкових" з рахунком 3:1. Португалець дискваліфікований на чотири матчі за поштовх арбітра і на один за отриману червону картку. Покарання поширюється і на ігри чемпіонату Іспанії.

Таким чином, Кріштіану Роналду не допоможе "Реалу" в матчі Суперкубка Іспанії з "Барселоною", а також в чотирьох зустрічах Ла Ліги з "Депортіво" (20 серпня), "Валенсією" (27 серпня), "Леванте" (9 вересня ) і "Реалом Сосьєдад" (17 вересня).

Нагадаємо, нападаючий мадридського "Реала" Кріштіану Роналду на 80 хвилині матчу проти каталонської "Барселони" за Суперкубок Іспанії вивів свою команду вперед і в процесі святкування свого гола зняв з себе футболку, за що отримав першу жовту картку.

Двома хвилинами потому Роналду увійшов в штрафний майданчик каталонців і впав. Арбітр розцінив це як симуляцію, показав нападнику другу жовту картку і вилучив гравця з поля. Правда, Роналду не погодився з рішенням судді і показово штовхнув того в спину.