ua en ru

Романчук пояснив походження тунелів під його будинком

Романчук пояснив походження тунелів під його будинком Фото: Микола Романчук

Романчук на суді попросив пробачення у українського народа

Перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук заявив, що тунелі під його домом були побудовані до нього в старовинному будинку, що колись стояв на місці його маєтку, повідомляє ТСН.

Також він не заперечує наявність там "скарбів".


"Там було три кортики і антикваріату там не було. Там була рушниця - макет-запальничка, більше там нічого не було. Золоті зливки вагою в двадцять грам, це коли мені було 50 років трудовий колектив подарував мені на день народження. Там не було таких грошей, але моя зарплата за 7 років становила понад 3 мільйони доларів", - заявив Романчук.

Романчук також заявив, що погодиться з будь-яким рішення судді.

Крім того, як повідомляє "Новости-Н", Романчук заявив, що не визнає себе винним, не знає Левченко і перший раз почув його прізвище під час обшуку в своєму кабінеті. Він просив суд не застосовувати до нього запобіжний захід утримання під вартою.

"Хочу вибачитися перед своїми дітьми, онуками, перед українським народом. Мене знає вся Україна і Європа. Я почув прізвище Левченко перший раз, коли слідчий, який був на обшуку в кабінеті, сказав, що "твій по чарці Левченко втік". Я перший раз почув прізвище Левченко. Я подумав, може Сергій Левченко. Я хочу вибачитися перед українським народом не тому, що я поганий, а тому що я не втратив віру в український народ. Шанси у мене втекти були. Але я нікуди не втік. В Одесі мене біля лікарні залишили одного в машині на півгодини, але я не втік. Я хочу знайти винних, тому що вони завдали шкоди всьому процесу. У мене сьогодні забрали все. Прошу суд прийняти правильне рішення", - сказав Романчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Романчук не заперечує своє відсторонення від посади.