ua en ru

Роллінс розраховує на повне формування правління "Укрнафти" найближчим часом

Роллінс розраховує на повне формування правління "Укрнафти" найближчим часом Фото: Марк Роллінс

Двом членам правління необхідно отримати дозвіл на працевлаштування в Україні

Голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс розраховує на повне формування правління компанії вже найближчим часом. Про це він повідомив сьогодні, 8 грудня 2015 року, в ході брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми не призначили нового засідання, тому що я досі не номінував нових членів правління. Ми зараз працюємо над тим, щоб знайти ще нових членів правління", - повідомив Роллінс.

При цьому він висловив сподівання, що повністю правління компанії буде сформовано вже найближчим часом.

"Відповідно я зроблю номінації протягом наступного тижня і сподіваюся завершити формування правління якнайшвидше", - додав він.

Глава "Укрнафти" зазначив, що всі пропозиції, зроблені ним щодо нових членів правління, були зроблені вчасно, згідно з вимогами держави. Роллінс також підкреслив, що поки не може виконувати обов'язки в повному обсязі оскільки для кворуму необхідно як мінімум чотири члени правління, на даним момент - три, двом з яких необхідно отримати дозвіл на працевлаштування в Україні.

Відзначимо, на даний момент були затверджені трудові контракти з трьома новими членами правління, номінувати яких Роллінс має намір до кінця 2015 року.

Додамо, серед трьох новообраних членів правління Ірина Євець, яка раніше працювала фінансовим директором "МТС Україна", а також президентом "Укрпродукт Груп", Джонатан Поппер - раніше займав керівні пости в британській нафтосервісній компанії Petrofac, працював у BP Exploration, зокрема займався проектами компанії в Росії і Крістофер Кокс - раніше займав пост віце-президента BG Group, працював у Chevron. При цьому Роллінс розраховує, що Євець приступить до виконання обов'язків найближчим часом, тоді як Поппер і Кокс повинні ще отримати дозвіл на працевлаштування в Україні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрнафта" затвердила структуру правління і контракти його нових членів.