ua en ru

Роллінс хоче скликати наглядову раду щодо зміни складу правління "Укрнафти" в середині листопада

Роллінс хоче скликати наглядову раду щодо зміни складу правління "Укрнафти" в середині листопада Фото: "Укрнафта"

Він хоче провести нараду 17-19 листопада

Глава ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс хоче скликати наглядову раду щодо зміни складу правління підприємства в середині листопада. Про це він сказав сьогодні в ході прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я зараз переглядаю працівників, я збираюся реструктуризувати членів правління і також змінити членів правління в найближчому майбутньому. Я повинен зробити пропозицію членам наглядової ради. Я хотів провести нараду наглядової ради щодо цього 17-19 листопада. Я звернуся, щоб провести його, і сподіваюся глава правління погодиться", - повідомив він.

За словами Роллінса, одним з питань для розгляду стане реорганізація складу правління компанії.

"Це організація на нижньому рівні. Є деякі пропозиції щодо нових членів правління. Розглядатиметься новий трудовий договір для членів правління, а також пропозиції стосовно оплати праці та винагороди, які будуть засновані на ринкових цінах. Це перша фаза", - розповів він.

Голова Укрнафти також повідомив, що має намір ініціювати ще одне засідання наглядової ради наприкінці 2015 року.

"І інша фаза перед Новим роком, коли я скличу наглядову раду", - сказав Роллинс.

"Для цього (зміни правління) немає якогось конкретного терміна, але я зробив деякі кроки, щоб зробити такі зміни до кінця року і щоб зробити внутрішні зміни ще до кінця року", - додав голова Укрнафти.

Нагадаємо, "Укрнафта" підготує пропозицію уряду щодо виплати компанією податкового боргу до середини листопада 2015 р.