ua en ru

Родичі Грицака купили 4 квартири після його призначення головою СБУ

Родичі Грицака купили 4 квартири після його призначення головою СБУ Фото: Василь Грицак (РБК-Україна)

Загалом у родичів Грицака налічується 7 квартир

Родичі Василя Грицака купили 4 квартири після його призначення головою Служби безпеки України. Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на відомості Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Так, видання повідомляє, що у грудні 2015 року, менш ніж через півроку після призначення Грицака главою СБУ, його невістка та її батьки в один день купили чотири квартири. Загалом же, як зазначається, вони мають 7 квартир.

Зазначається, що Ігор Драчук (батько невістки Грицака Анни, - ред.) 18 грудня 2015 року оформив на себе в ЖК "Зелений острів-2" квартиру площею 73 кв м, а його дружина Людмила оформила на себе в тому ж будинку три квартири: площею 72 кв. м., 48 та 45 кв. м.

"Квартири у стані "після будівельників" у "Зеленому острові-2" продаються по 29 тис гривень за квадратний метр. Таким чином ці чотири квартири Драчуків могли коштувати від 263 тис. доларів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на Ігоря Драчука з листопада 2013 року зареєстрована квартира у ЖК "Зелений острів" площею 80 кв. м. За інформацією видання, її вартість наразі може складати 139 тис. доларів.

Також повідомляється, що невістка Грицака володіє квартирою у Києві у ЖК "Престиж холл", площу 84 кв. м, яка може коштувати 3 тис. доларів за квадратний метр. Крім того, вона володіє квартирою у с. Чайки в ЖК "Чайка" площею 50 кв. м. Зазначається, що у цьому ЖК нерухомість продається по 1 тис. доларів за квадратний метр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що син глави Служби безпеки України Василя Грицака прокурор Олег Грицак задекларував у 2015 році три квартири, дві машини та катер.