ua en ru

Батьки загиблого в Сирії контрактника попросили повторну медекспертизу

Батьки загиблого в Сирії контрактника попросили повторну медекспертизу Фото: конфлікт в Сирії

В Міноборони РФ раніше заявили, що солдат покінчив життя самогубством

Батьки загиблого в Сирії контрактника Вадима Костенко написали в поліцію заяву з вимогою провести повторну медекспертизу. Про це передає Нова газета.

Повідомляється, що чоловік, який представився дядьком Костенко, розповів, що у загиблого була зламана щелепа, пробита ззаду голова і зламана шия.

"І розрізаний весь до пупа", - додав він. Представники військової частини, від коментарів відмовилися.

Разом з тим, Головна військова прокуратура (ГВП) Росії почала перевірку після загибелі російського солдата в Сирії. Перші результати перевірки ГВП свідчать про те, що військовий повісився "в позаслужбовий час, у зв'язку зі сформованими у військовослужбовця несприятливими особистими обставинами поза частини", вказали у військовій прокуратурі.

Раніше повідомлялося, що батьки загиблого в Сирії російського військовослужбовця Вадима Костенко - Олександр і Світлана Костенко - не вірять у версію про самогубство сина.

Нагадаємо 25 жовтня стало відомо, що в Сирії загинув російський контрактник - 19-річний Вадим Костенко з Кубані. Загибель солдата підтвердив його родич.

Пізніше у Міноборони Російської Федерації підтвердили факт загибелі військовослужбовця-контрактника на авіабазі "Хмеймим" в Сирії.