ua en ru

Ярмоленко увійшов в десятку кращих футболістів чемпіонату Німеччини

Ярмоленко увійшов в десятку кращих футболістів чемпіонату Німеччини Фото: Андрій Ярмоленко (bvb.de)

Українець в середньому отримує за гру оцінку 2,71 за версією Kicker

Атакуючий півзахисник дортмундської "Боруссії" і збірної України Андрій Ярмоленко знаходиться в десятці футболістів Бундесліги сезону 2017/18 за оцінками Kicker. Про це повідомляється на сайті авторитетного німецького видання.

Незважаючи на поразку дортмундського клубу в останньому матчі від "Штутгарта", Ярмоленко піднявся на 10 рядок рейтингу. Середній бал Андрія становить 2,71. Такий же показник у бразильця Налдо з "Шальке", однак він провів всі 12 матчів сезону, тоді як українців зіграв лише 8 разів.

Ярмоленко увійшов в десятку кращих футболістів чемпіонату НімеччиниФото: топ-10 футболістів Бундесліги сезону 2017/18 за оцінками Kicker

У своїй команді Ярмоленко утримує за цим показником друге місце, поступаючись Крістіану Пулішічу (2,6) і випереджаючи Махмуда Дауда (2,83).

Зазначимо, що другий українець чемпіонаті Німеччини - хавбек "Шальке" Євген Коноплянка - посідає 62 рядок з оцінкою 3,17.

Нагадаємо, раніше український півзахисник дортмундської "Боруссії" Андрій Ярмоленко опинився серед найкращих атакуючих півзахисників чемпіонату Німеччини.