ua en ru

РГК Метрологічний центр повірив майже 500 промислових лічильників газу

РГК Метрологічний центр повірив майже 500 промислових лічильників газу Газовий вентиль (104.ua)

Майже 500 підприємств і організацій Харкова і області звернулися в РГК Метрологічний центр для замовлення послуг з повірки своїх приладів обліку газу.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Харківгаз".

"Крім Харківської області, послуги з повірки лічильників вже замовляють споживачі Сумської та Дніпропетровської області. Але скористатися послугами центру можуть всі підприємства та організації України, незалежно від території їх розташування", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що повірка промислових лічильників газу здійснюється на стендах європейського виробництва, які відповідають вимогам міжнародних стандартів.

"Установки, що використовуються в РГК Метрологічний центр, дозволяють проводити повірки газових лічильників турбінного, роторного, ультразвукового і мембранного типів діаметром від 32 до 300 мм. Стенд, що забезпечує повірку промислових лічильників діаметром 300 мм в РГК Метрологічний центр, є єдиною сучасною установкою в Україні", - йдеться в повідомленні.

Крім повірки промислових лічильників, клієнти РГК Метрологічний центр можуть користуватися послугами з повірки датчиків і коректорів.