ua en ru

РФ замінить колишніх українських військових льотчиків у Криму росіянами, - розвідка

РФ замінить колишніх українських військових льотчиків у Криму росіянами, - розвідка Фото: російські військові у Криму

На півострів прибули п'ять нових льотних выйськових екіпажів

Російська Федерація в окупованому Криму замінить п'ять екіпажів колишніх українських військових льотчиків росіянами. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що РФ продовжує заміну в підрозділах на території Криму колишніх українських військовослужбовців, які зрадили присязі.

"З РФ на аеродром Кача (Крим) прибуло 5 нових льотних екіпажів військово-транспортних літаків Ан-26 і літаків-амфібій Бе-12. Новоприбулі льотчики замінять колишніх українських військовослужбовців, які перейшли на службу в ЗС РФ. Українські екіпажі планується передислокувати для проходження подальшої служби на територію РФ, зокрема до складу частин Північного флоту ВМФ РФ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на півострові до кінця року передбачається скасування більшості посад, які укомплектовані військовослужбовцями-жінками, колишніми громадянками України.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей та АР Крим станом на 24 лютого Незважаюч...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 23 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, бойовики на Донбасі обстріляли свої позиції, є жертви.