ua en ru

РФ під приводом навчань планує провести доукомплектування "армійських корпусів" на Донбасі, - ГУР

РФ під приводом навчань планує провести доукомплектування "армійських корпусів" на Донбасі, - ГУР Фото: бойовик на Донбасі (vk.com/sdd_sevastopol)

На окупованому Донбасі активізували діяльність щодо вручення повісток місцевим мешканцям віком до 50 років

Російська Федерація під приводом навчань планує провести доукомплектування "армійських корпусів" на окупованому Донбасі. Про це з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Під приводом навчань окупаційне командування має намір провести доукомплектування частин і з’єднань окупаційних військ. З цією метою представники т.зв. "військових комісаріатів" активізували діяльність щодо вручення повісток та постановки на військовий облік місцевих мешканців віком до 50 років", - повідомив він.

Як зазначають у Міноборони, на окупованому Донбасі 17 лютого мають розпочатися навчальні збори з "резервістами" "армійських корпусів" російсько-окупаційних військ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі бойовики на полігоні окупантів в районі населеного пункту Маркіно Новоазовського району проводяться масштабні навчання окупаційних військ ("1 АК ДНР") із залученням "резервістів".