ua en ru

РФ приховує присутність на Донбасі шляхом заборони військовим носити шеврони на формі, - розвідка

РФ приховує присутність на Донбасі шляхом заборони військовим носити шеврони на формі, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Командування РФ посилило заходи, спрямованих на приховування присутності своїх військ на Донбасі

Російська Федерація приховує свою присутність на окупованому Донбасі шляхом заборони військовослужбовцям РФ носити шеврони на формі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як повідомляється, російське командування посилило заходи, спрямованих на приховування присутності своїх військ на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

"З цією метою військовослужбовцям 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ заборонено носіння на військовій формі шевронів та інших позначок, що можуть вказувати на їх приналежність до конкретного з’єднання, військової частини або підрозділу", - йдеться у повідомленні.

РФ приховує присутність на Донбасі шляхом заборони військовим носити шеврони на формі, - розвідка

Фото: повідомлення Головного управління розвідки Міноборони у Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом минулої доби, 2 червня 2017 року, підтримувані Росією бойовики на Донбасі загалом здійснили 53 обстріли позицій сил антитерористичної операції, внаслідок чого загинули двоє українських військовослужбовців, ще п’ятеро отримали поранення.