ua en ru

У РФ школярі обстріляли поліцейських і наклали на себе руки

У РФ школярі обстріляли поліцейських і наклали на себе руки Фото: в Росії підлітки обстріляли поліцейських

Офіційно представники МВС РФ не підтверджують загибель підлітків

У Псковській області в селищі Струги Червоні (Росія) двоє 15-річних підлітків обстріляли поліцейських, а потім наклали на себе руки. Про це повідомляє російський "Інтерфакс" з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією.

Так, відзначається, що хлопець застрелив дівчину, а потім себе. Імена неповнолітніх не наводяться. Офіційно представники Міністерства внутрішніх справ РФ не підтверджують загибель підлітків.

Зазначено, що поліцейські прибули в селище, щоб перевірити інформацію про зниклого безвісти підлітка. Коли вони під'їхали до будинку на вулиці Кудрявцева, по них відкрили вогонь з мисливської рушниці. Співробітники поліції не постраждали, їх автомобіль отримав пошкодження.

Згідно з повідомленням, підлітки опублікували на своїх сторінках "ВКонтакте" однакові прощальні послання до родичів, звинувативши близьких в "руйнуванні психіки і життя". Вони транслювали в Periscope, як стріляли по машині поліції. На відео вони називають себе Бонні і Клайдом.

Хлопець на відео розповідає, що вбив двох собак і поранив матір своєї подруги в стегно, коли та намагалася пройти в будинок.

Нагадаємо, у Москві чоловік влаштував стрілянину з автомата на вулиці в центральному адміністративному окрузі столиці РФ.