ua en ru

У РФ сталася пожежа на Казанському пороховому заводі, одна людина загинула

У РФ сталася пожежа на Казанському пороховому заводі, одна людина загинула Фото: МНС Росії

Пожежа на Казанському пороховому заводі виникла в цеху готової продукції

У Російській Федерації на території Казанського порохового заводу сталася пожежа. В результаті інциденту є загиблий, повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в екстрених службах регіону.

"Займання виникло в цеху готової продукції. Пожежно-рятувальні підрозділи гасять пожежу по третьому номеру складності", - повідомили в прес-службі МНС Росії.

Як повідомляється, на даний момент пожежникам вдалося локалізувати займання на площі 400 кв. м. На місце направлені додаткові пожежні розрахунки.

Як повідомляється, інформація про пожежу надійшла екстреним службам у 20:27 за московським часом.

Крім того, російський "Інтерфакс" з посиланням на джерело повідомляє, що в результаті пожежі "ще одна людина госпіталізована в місцеву лікарню, його стан вкрай важкий".

Також повідомляється, що згідно з інформацією джерела видання в службах технічного нагляду регіону, причиною загоряння могли стати коротке замикання, а також недотримання на підприємстві правил безпечного виробництва.

"Розглядаються різні версії, включаючи коротке замикання на об'єкті, а також людський фактор у вигляді недотримання правил безпечного виробництва, а також умов зберігання виробленої продукції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті вибухів у Балаклії (Харківська область) загинула одна людина, ще 5 людей постраждали. Наразі піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій очистили від боєприпасів три сектори Балаклії (Харківська область) та 4 прилеглих населених пункти.