ua en ru

РФ продовжує постачати бойовиків на Донбасі технікою, - ІО

РФ продовжує постачати бойовиків на Донбасі технікою, - ІО Фото: Бойовики на Донбасі

У Іловайськ прибули 6 вагонів з боєприпасами з РФ

Російська Федерація (РФ) продовжує постачати бойовиків на Донбасі боєприпасами і технікою. Про це йдеться в повідомленні координатора групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитра Тимчука в Facebook.

Зокрема, за даними групи, у Іловайськ прибутку 6 вагонів з боєприпасами і для бойовиків з РФ. Зазначається, що перевезення здійснювало ВАТ "Російські залізниці" (РЖД).

Окрім цього, у Донецьку фіксується перекидання бронетехніки в північну частину міста.

"Протягом доби зафіксована перекидання танкової групи, і до 5 од. ББМ (БМП-1,2) через Київський район у бік донецького аеропорту", - йдеться в повідомленні.

Також в групі зафіксували перегрупування бандформувань "Горлівського гарнізону".

"Північніше "Стиролу" помічено скупчення транспортних засобів і бойової техніки (до 15 вантажівок, частина з них з бойовиками, при 3-х БТР-80, 2 БРДМ, 1 БАТ і 2 танки)", - йдеться в повідомленні.

За даними групи, у "Лутугинських таборах" бойовиків проходить формування нової тактичної групи (посиленого батальйону з 450-500 осіб).

"Бойова техніка надходить через Луганськ і через Червоний Промінь. Фактично закінчено формування артгруппы в складі даної т. гр. (п'ять 122-мм САУ 2С1 "Гвоздика" і три установки РСЗВ БМ-21 "Град")", - написали у групі.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».После завершения вчерашнего (07.07.2015) заседания Трехсторон...

Posted by Дмитрий Тымчук on 7 липня 2015 р.

Нагадаємо, в райони Тельманового та Докучаєвська (Донецька область) були перекинуті формування російсько-терористичних військ для посилення тактичних груп бойовиків.