ua en ru

У РФ приступили до створення елементів "ракетного поїзда"

У РФ приступили до створення елементів "ракетного поїзда" Фото: у РФ приступили до створення елементів "ракетного поїзда"

Точних термінів його створення і прийняття на озброєння немає

У Російській Федерації приступили до створення окремих елементів бойового залізничного ракетного комплексу (БЖРК) "Баргузин". Про це повідомляє "ТАСС" з посиланням на джерело в російському оборонно-промисловому комплексі.

"Конструкторська документація відпрацьована, створюються окремі елементи комплексу, але точних термінів його створення і прийняття на озброєння немає", - сказало джерело, зазначивши, що ясність по термінам настане у 2018 році.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський протиракетний щит для країн НАТО в Європі буде запущений в Румунії, зокрема, на базі Девеселу сьогодні, 12 травня 2016 року, відбудеться церемонія підтвердження оперативної готовності американського комплексу ПРО "Іджіс" наземного базування.

У Москві вважають, що введення в дію систем ПРО США в Румунії зачіпає інтереси національної безпеки Росії. У свою чергу, США заявляють, що система протиракетної оборони не спрямована проти Росії і не може підірвати її стратегічний потенціал.